Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BANSİAD'da iki konuk konuşmacı

BANSİAD

Bandırma Sanayiciler ve İşadamları Derneği'nin (BANSİAD) aylık toplantısında iki ayrı konuk konuşmacı vardı. Ş

Bandırma Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin (BANSİAD) aylık toplantısında iki ayrı konuk konuşmacı vardı. Şehir Restoran’da gerçekleşen toplantıda dernek başkanı Çetin Mirap’ın konuşmasının ardından, “İyi ki Varsın Derneği”nin Bandırma kurucu başkanı Melisa Demirhan konuştu. Derneğin, Hicri Ercili Sevgi Evleri’ne yerleştirdiği çocukların ihtiyaçlarının yakından takip edilip Bursa Uludağ Üniversitesi’yle işbirliği yapılarak rehabilite çalışmalarının da başlatılacağını vurgulayan Demirhan, şunları söyledi:
“36 yataklı evlerimizde, 0-18 yaş arasında hâlen 20 çocuğumuz bulunuyor. Bu çocuklarımızın hepsi travmatik sarsıntı geçirmiş. Onların sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmaları adına rehabilite çalışmalarının altyapılarını hazırlıyoruz. Devletimiz, çocuklarımızın barınma ve eğitim ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu nedenle yapılacak yardımlarda derneğimizle irtibata geçilmesi, desteğin doğru kullanımını sağlayacaktır. Sağlıklı insan olabilmenin temel ihtiyacı olan sevgi ve güven konularında Bandırmalıların, bu çocuklara destek vereceğinden kuşkumuz yok. Siz değerli iş adamlarından da maddi-manevi destek bekliyoruz.”
Demirhan, dernek merkez adresinin, yeni kiraladıkları, Mehmet Âkif Ersoy Caddesi üstünde, Bandırma Ticaret Odası binasının giriş katı olduğunu sözlerine ekledi.
Ardından konuşan Bandırma Yüksek Öğrenim Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sedat Azaklı da, vakıflarının 1998 yılında kurulduğunu belirtirken, yapımı yıllardır tamamlanamayan yüksek öğrenim öğrenci yurdu için destek istedi.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli